Napernyő, légkondi, vízpart- érdemes minél jobban kiélvezni a meleget. Celebjeink is segítenek a forró nyári hangulat erősítésében, ki-ki a maga módján. Összegezzünk: Tóth Andi tűzpiros bikiniben lazult, míg Ratajkowski teljesen átlátszó ruhában rótta a várost. Dér Heni a fenekével rombolt szét egy szép pillanatot, míg JLo épp a hátsó felével motiválta a rajongóit. Ó, és Demi Rose sem hagyta ki a hétvégi bikinis-posztolást az Instagramon. 

Kezdjük a sort kis hazánk celebnőivel:

Tóth Andi egy roppant szűk, piros bikiniben élvezte a strand nyújtotta lehetőségeket, kifejtve követőinek, hogy a barnulás után jön a munka. A hashtagek alapján úgy tűnik, az énekesnő a latinos stílus felé igyekszik barnulni. 

Dér Heni egy emléket osztott meg. Telefonjáról törölgette a fotókat, mikor egy tavalyi nyaralás képére bukkant. A képhez mellékkelt szöveg szerint párja romantikus koncepcióját egy kis mókával törte ketté. Az énekesnő egyébként bikiniben egy homokos tengerparton tette mindezt. 

 Emily Ratajkowski pedig nem cselekedett egyebet a hétvégén, csak úgy, és olyan szettben járkált a városban, ahogy Emily Ratajkowski szokott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Who is she? Wearing @inamoratawoman 📷 @elderordonez1

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

 Jennifer Lopez egy fenékfotóval mutatta meg rajongóinak, hogy még mindig elképesztő formában van. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Back at it and ready for the weekend. ☀️ @NiyamaSol

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

 Demi Rose pedig pár napig elfelejtett posztolni közösségi oldalaira, amit tegnap meg is tört egy rózsaszín bikinis képpel. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

La vie en rose

Demi 🌹 (@demirose) által megosztott bejegyzés,