Will Smith és Jada Pinkett Smith már 23 éve házasok. A több mint két évtized alatt több furcsaság is felmerült a házasságuk kapcsán – most éppen az, hogy a színésznőnek egy olyan férfival van viszonya, aki csak pár évvel idősebb, mint ez a bizonyos frigy.

A napokban egy August Alsina nevű amerikai énekes azzal állt elő, hogy egy ideje együtt jár Jada Pinkett Smith-el, amire személyesen a férje, Will Smith adott engedélyt.

Igazából leültünk Willel, és megbeszéltük, hogyan lett a házasságukból egyfajta partnerség. Az áldását adta ránk

– állítja a 27 éves Alsina egy interjúban.

Az énekes hozzátette, hogy nagyon szereti a színésznőt, és csupán azért állt nyilvánosság elé, mert rengeteg barátot, és nem mellesleg pénzt is bukott már a róluk szóló pletykák miatt.

August Alsina egyébként Jaden Smith-en keresztül ismerte meg Jada Pinkett Smith-t, akivel hamar megtalálták a közös hangot. Állítólag annyira, hogy a férfi el is kísérte a családot egy nyaralásra. A színésznő sajtósa hevesen tagadja az énekes állításait, és egyenesen hazugságoknak nevezi őket – írja a Page Six.

Will Smith házassága körül egyébként többször is felmerültek már érdekességek. Két évvel ezelőtt például Jada Pinkett Smith voltaképpen kijelentette, hogy mindketten azt csinálnak, amit akarnak, amíg tükörbe tudnak nézni utána.