GettyImages-697938352

Megszületett a 89 éves Bernie Ecclestone első kisfia

2020.07.03. 10:39

Bernie Ecclestone az egyik leggazdagabb ember Nagy-Britanniában, vagyona elsősorban onnan származik, hogy kb. 40 évig ő volt az élén a Forma1-et tulajdonló cégnek. A 89 éves üzletembernek gyakran vannak a közvéleményt erősen megosztó vagy megbotránkoztató húzásai. Az ezredforduló környékén például lovaggá akarták ütni, és akkor visszautasította ezt a megtisztelő címet azzal, hogy szerinte ez olyanoknak jár, akik valamit tettek a hazájukért, ő azonban nem ezzel a céllal fogott bele a vállalkozásába. Nagy felháborodást keltett viszont Hitler vezetői kvalitásait elismerő, 2009-es nyilatkozata, illetve az elmúlt hetekben George Floyd halálára is képes volt azzal a megjegyzéssel reagálni, hogy szerinte a feketék sokszor még rasszistábbak, mint a fehérek.

Szintén megosztja a közvéleményt, hogy Ecclestone 2012 óta van együtt mostani, nála 45 évvel fiatalabb feleségével, Fabiana Flosival, akivel gyereket vállaltak annak ellenére, hogy az apuka még az idén betölti a 90. életévét. A TMZ azt írja a svájci Blick című lapra hivatkozva, hogy szerdán megszületett a baba, kisfiú, és az az Ace (=Ász) nevet kapta. A 44 éves anyuka szülése simán ment, Flosi állítólag 25 perc alatt túl is volt rajta.

A fenti, 2017-es képen látható párnak ez az első közös gyereke, de apukája első két házasságából a kis Ace Ecclestone-nak három féltestvére van, akik mind nők. Közülük a legidősebb, Deborah Ecclestone most 65 éves, Tamara Ecclestone 36, Petra Ecclestone pedig 31.