Tegnap érkezett a hír, hogy kihívták a rendőrséget Christina Ricci színésznő és férje közös otthonába, és hogy távolságtartási végzés született, azaz a hírsség és férje, James Heerdegen nem találkozhatnak. A jelek nagyon komoly válságra utalnak, és most bebizonyosodott, hogy Ricci a válságot valóban olyan komolynak értékeli, hogy már nem szeretné folytatni a házasságot.

A TMZ azt írja, hogy a 40 éves színésznő beadta a válókeresetet, és azt kéri az iratban, hogy a pár 5 éves fiát, Freddie-t kizárólag nála helyezze majd el a bíróság. Az egy héttel ezelőtti összetűzésről a TMZ annyit ír, hogy Heerdegen a vita hevében a hírek szerint leköpte Riccit. A férfit nem tartóztatták le, de ezután adták ki a távolságtartási végzést.

Heerdegen és Ricci egyébként a Pan Am című, gyorsan bebukott retrósorozat 2012-es forgatásán jött össze, ahol a férfi technikusként dolgozott. Egy évvel később megtartották az esküvőt, hét év házasság után mennek most szét. A fenti borítófotó a párról 2019 februárjában készült.