A Marvel kapitány sztárja is úgy határozott, beáll a Youtuberek közé. A 30 éves amerikai színésznő azonban nem csak szimplán szórakoztató tartalommal tervezi feltölteni a profilját, hanem olyan komoly témákat is feszegetni szeretne, mint a mentális egészség, vagy az aktivistáskodás - szúrta ki Perez Hilton.

Brie Larson első videója több, mint húszpercesre sikeredett, és sok egyéb más mellett olyan jelentős filmszerepekről is beszélt benne, amelyeknek elment a meghallgatására, de végül nem őt választották ki, hogy eljátssza őket.

Voltam az Éhezők viadalának és a Terminátor új részének is a meghallgatásán. Utóbbira néha még most is gondolok, mert ma például defektet kapott a kocsim és rögtön eszembe jutott, hogy: ó, mikor utoljára ilyen történt, akkor épp a Terminátor meghallgatásra mentem, és aztán nem kaptam meg a munkát

– emlékezett vissza a színésznő, aki ezek szerint esélyes volt a Jennifer Lawrence által játszott Katniss Everdeen és a Emilia Clarke  által hozott Sarah Connor szerepére is.

Larson azt is elmondta, hogy sokkal erősebb és pozitívabb lett, mióta belépett a Marvel-univerzumba. Sokan ugyanis nem gondolnák róla, de introvertált személyiség, és asztmája is van, amihez időnként szorongás is társul.

Mindezekről azért beszél a platformon, mert meglátása szerint a Youtube egy remek hely, ahol igazán fontos témákról is értekeznek az emberek, és emellett kvázi bármit meg lehet róla tanulni - esetében ilyen volt például a nyomtatóhasználat és az is, hogyan legyen aktivista. Ugyan a fentebb látható videót csak tegnap töltötte fel, máris a felkapottak listáján landolt, és a cikk megírásakor 157 ezren követik.