A héten jelent meg a Jenner nővérek legújabb közös kollaborációja. Kendall Jenner most egy kollekció erejéig beszállt húga smink-bizniszébe, amelyhez több kampánykép is készült.

Kylie Jenner most művészi fekete-fehér filteres fotóval igyekszik népszerűsíteni az egyébként elég gyorsan fogyó termékeit. Talán emiatt választott magukról éppen olyan fotót, ahol a paparazzók azt sem nagyon hagyják nekik, hogy levegőt vegyenek. Ahogy mondani szokás, ilyen ez a show business.

Elsa Hosk Victoria's Secret modell révén nagyon odafigyel az alakjára, és a tudatos étkezés mellett az edzést sem veszi félvállról. Most egy videót is posztolt arról, mely gyakorlatokat tartja a legeffektívebbnek.

Jennifer Lopez egy korábbi koncertjén készült felvétellel nosztalgiázott a minap. Az 50 éves énekesnő jelenleg is bomba formában van, és a jelek szerint már készen áll, hogy hamarosan visszatérjen a színpadra.

Candice Swanepoel ismét címlaplány lett. A modell a nyár jegyében pózolt egy magazinnak, általában bikiniben, de egy fotó erejéig felső nélkül is.

Inna szintén fürdőruhába bújt, ami mellesleg egy jellemző szokása. Most egy fehér, extravagáns darabra esett a választása.

Hasonló nézeteket vall Demi Rose is, aki legfrissebb fotóján egy piros darabban fordított hátat a kamerának - követői nagy örömére.