Till Attila három éve döntött úgy, hogy végleg lemond az alkohol adta örömökről. A műsorvezető akkor túlitta magát, és rájött, hogy változtatnia kell. Az utóbbi időben rendszeresen sportol és arra is odafigyel, mit és mikor eszik. Az életmódváltás meg is tette a hatását, ugyanis tíz kilót sikerült leadnia.

A 48 éves műsorvezető a Blikknek beszélt arról, hogyan könnyítette és nehezítette meg az életét annak idején egyaránt az alkohol, illetve többek között arról is, miért lehet még 24 év után is boldog a házassága.

Till Attila elmondta, hogy ugyan feleségével teljesen más természetűek, a lényeges dolgokban sosem különböznek össze, és kölcsönösen boldoggá teszik egymás mindennapjait. Annak idején azonban az alkohol a házasságában is okozott nézeteltéréseket.

Kamaszkorom óta nagyivó voltam, amolyan buliszivacs, aki négy sör után nem tud leállni. Olyan is volt, hogy két napig piáltam. Ilyenkor kifordultam önmagamból és sokat veszekedtem. Nem volt jó. Már a családi életemet mérgezte, a feleségem nagyon unta. (...) Hosszan szenvedtem az italtól, de végsőnek tűnik a szakítás, ami tényleg jót tett. Lefogytam, sportolgatok és ügyelek rá, mit és mikor eszem. A piától mindig éhes lettem, főleg másnaposan. Mindent felzabáltam, amiben volt zsír meg cukor. Manapság bármit iszom vagy eszem, nem látszik meg rajtam igazán, és örülök neki, hogy nincs vízilófejem, pedig lehetne

– mondta a lapnak a műsorvezető, majd hozzátette, hogy tíz kilóval lett könnyebb, mióta életmódot váltott, bár szerinte ez a magassága miatt csak akkor látszana igazán, ha egymás mellé raknának egy fotót a mostani, és az évekkel ezelőtti önmagáról.

Till Attila a karantén alatt is rendszeresen sportolt, egyedül a szauna és a gőzfürdő hiányzik neki, de a vírushelyzet miatt még nem tartja biztonságoknak, hogy újra hódoljon ezen szenvedélyeinek. Ami pedig az egészségét illeti, már csak a dohányzásról kell leszoknia, de elmondása szerint az lesz a végső harc.