Tom Holland a hollywoodi színészek azon táborát erősíti, akik szeretnek csendben maradni a magánéletüket illetően. Így a Pókember színésze a szerelemmel kapcsolatos dolgait sem osztja meg a világgal - ellentétben egy ismerősével, akinek nem sikerült lakatot tennie a szájára.

A forrás állítása szerint Hollandnek nem csak, hogy van barátnője, de már együtt is élnek. Ezt a döntést három hónapnyi randizgatás után hozták meg, ugyanis a vírushelyzet beütésével két lehetőségük maradt: vagy online kapcsolatban élnek, vagy összebútoroznak. Végül az utóbbi mellett döntöttek, és a bennfentes szerint nagyon jól megvannak a bezártság ellenére is. Nem beszélve arról, hogy a pár nem édeskettesben turbékol, velük lakik ugyanis a színész öccse, és egy barátjuk is - írja Perez Hilton.

És hogy ki lenne Holland titokzatos barátnője? Egy Nadia Parkes nevű brit színésznő, akit olyan sorozatokban láthatott, mint a Ki vagy, doki? és a tavaly debütált Spanyol hercegnő.

A 24 éves színésznő ugyan egyelőre még nem olyan népszerű, mint a Pókember sztárja, de már így is 42 ezer követőt számol az Instagramja. A profilját elnézve egyébként rögtön szembetűnik egy kép, amin egy hasonló korú sráccal ölelkeznek nevetgélve. A Tom Holland rajongó oldalak rögtön meg is szólták a lányt a fotó miatt, többen viszont arról biztosították az aggodalmukat kifejezőket, hogy a szóban forgó kép csak egy vicc.