Időről-időre mindenkire ráfér egy kis frissítés, ami a külsőt illeti. Vannak hírességek, akiknek már a védjegyévé váltak bizonyos külsőségek, például a hajszíne, vagy éppen az öltözködése. Mégis, mostanában többen is váltottak valami izgalmasabbra.

A szőkülési hullámot nemrég Kaia Gerber indította be. Cindy Crawford 18 éves lánya megunta barna tincseit, és kipróbálta, hogyan mutatna így. A legtöbb nő életében egyébként van egy periódus, amikor úgy érzi, muszáj kiszőkülnie. Van, akinek nagyon bejön a változás, van, akinek kevésbé, és persze olyan is, aki csupán a sok macera miatt mondd le az áhított színről. Kaia Gerber egyelőre szereti új frizuráját.

Nem sokkal ezután Emily Ratajkowski is búcsút mondott időtlen idők óta barna hajának. A 29 éves modell serényen dokumentálta is a változást, és a jelek szerint elégedett az eredménnyel. Ő egyébként átmenetes szőke lett, így nem lesz szükséges kéthetente fodrászhoz járnia. Legalábbis a szőkítés miatt nem.

Tegnap Demi Moore-ról is kiderült, hogy megvált jól megszokott hajszínétől. A színésznő egy szerep kedvéért szőkült ki és vágatott jó néhány centit hosszú, sötét loknijaiból. Bár nála elképzelhető, hogy parókával oldották meg a forgatást, és nem kellett a teljes frizuráját beáldoznia.

Kim Kardashian szintén a hajával babrált a minap. A celebritás is volt már platinaszőke, de a többi Kardashianhoz hasonlóan ő is megmaradt jellegzetes fekete hajszíne mellett – mostanáig, most ugyanis élénk vörös lett. A szín ugyan még nem debütált a profilján, de a fodrásza közzétette a saját oldalán. A kommentelők között volt olyan, aki még viccelődött is azzal, hogy a celebnő talán nem elégedett annyira a szóban forgó új színnel.

Ben Affleck ennél kevésbé drasztikus változást eszközölt magán. A színész sötétebbre festette a szakállát, valószínűleg ő is egy szerep kedvéért. A friss fotók szerint Ana de Armasnak így is nagyon tetszik, így nincs oka aggodalomra – bár van celebfodrász, aki szerint természetellenesen hat.

Kakukktojásként megemlítenénk Adele átalakulását is, ugyanis mióta az énekesnő drasztikusan lefogyott, sokan mondják, hogy olyan, mintha Sarah Paulson ikertestvérévé avanzsált volna. Ezt az Amerikai Horror Story színésznője is észrevette, és azt mondta, örül a hasonlatnak, és bár szeretné azt hinni, hogy legalább olyan tehetséges a saját szakmájában, mint Adele, nem mondhatja ezt, mert szerinte:

Senki sem olyan tehetséges, mint Adele!

– mondta Sarah Paulson a SiriusXM's EW élőzésében.