Chrissy Teigen csak nemrég gyógyult fel mellkisebbítő műtétéből, de úgy tűnik, a modell nagyon elégedett az eredménnyel. Mióta ugyanis helyrejött, fáradhatatlanul mellezi össze a profilját, a szó szoros értelmében.

A minap már azzal sem vesződött, hogy bikinit húzzon. Simán csak lekapta magáról a ruhája felsőrészét (vélhetően valamilyen napozószerkót), ami alatt egyébként nem viselt melltartót, így a kezével takarta el a dolgokat szelfizés közben - aminek a folyamatát persze valaki meg is örökítette, és úgy fest, Teigennek ez a megoldás jobban bejött, mert végül ezt posztolta ki.

Bieberné már inkább a ruháját szerette volna több szögből is megmutatni a követőinek. Végül azonban ő is úgy gondolta, hogy egy kis mellhangsúly belefér. A kép mellett egyébként jelezte, hogy természetesen maszkot is feltesz majd a szetthez.

Mészáros Mercédesz öltözéke ugyancsak érdekes. Az influenszer farmert és apró felsőt húzott, aminek valószínűleg nem is volt célja, hogy túl sokat takarjon.

A nemrég kivörösödött Kim Kardashian valamiért nem nagyon szereti mutogatni a frizuráját, mióta váltott jól megszokott színéről. Hogy elterelje a figyelmet a hajfiaskóról, inkább azt a részét fotózta most, amivel még sosem okozott csalódást sem magának, sem a követőinek.

Válogatásunkat ma egy jóval erotikusabb felvétellel zárjuk, amelyet Playmate Irynának köszönhetünk. Az orosz modell ugyanis szokásához hűen nem húzta az időt, és rögtön a lényegre tért, már ami a mutogatnivalót illeti.