Emlékeznek még arra, amikor Naomi Campbell tavaly nagyestélyiben várta a földalattit? A modell akkor a Valentino egyik kampányához öltözött ki, és ezúttal is a szóban forgó márkával dolgozik együtt, de most egy fontos tényezőt lehagytak a fotózásról, mégpedig a ruhadarabokat.

Az 50 éves brit modell újra visszatért a metróba, csupán földig érő szoknya helyett anyaszült meztelenül üldögélt a megállóban és a kocsiban, ami vírushelyzet nélkül sem túl bizalomgerjesztő, így pedig pláne nem.

Kezdjük a sorozat leghigiénikusabb fotójával, itt ugyanis Campbell egyik testrésze sem érintkezik olyan felülettel, ami aggodalomra adhat okot. A kampány természetesen a táskákra fókuszál, így itt is egy új darab szolgál cenzúraként.

A most következő fotóra már kissé kényelmetlenebb ránézni. Hogy miért, azt nem hinnénk, hogy sokáig kellene magyarázni. A kommentszekcióban többen is érdeklődtek aziránt, hogy a helyszínt mennyire komolyan fertőtlenítették azelőtt, hogy Campbell letette volna rá magát.

Az a cseppet sem hívogató érzés, ami az előbb hatalmába kerítette, valószínűleg ennél a képnél sem fogja nyugton hagyni. Az eredendően művészinek szánt koncepció helyett ugyanis nehéz másra gondolni, mint azon fertőzések végtelennek tűnő tárházára, amelyek a modellt fenyegetik.

Ami a sorozatot illeti, sokan el tudtak vonatkoztatni a fentebb tárgyalt furcsaságról, és gratuláltak a remek reklámfotókhoz. Ön hogyan vélekedik erről?

Ön meztelenkedne metróban a koronavírus idején?