Emlékeznek még 2011 legnagyobb fotóbotrányára, amikor kiszivárogtattak egy intim képet Scarlett Johanssonról? Nyomott egy szelfit (valószínűleg akkori férjének, Ryan Reynoldsnek), a háttérben látható tükörben pedig tökéletesen látszott a feneke. Irina Shayk most hasonlóan járt el, csak ő szándékosan hozta nyilvánosságra a képet.

A 34 éves modell szintén a tükörnek háttal szelfizett, ő azonban nem feledkezett meg az alkalomhoz illő fehérneműről - aminek a felső része hagyományos módon jelent meg, az alsója pedig trükkösen, kissé elrejtve, a jobb sarokban látható.

Emily Ratajkowski szintén melltartóban nyomult az Instagramon, és két fotót is feltöltött, amin teljesen átlátszó öltözetben tekereg a kanapéján.

Lais Ribeiro A Victoria's Secret Instagram oldalán jelent meg, ugyanis a 29 éves brazil modellt is az a megtiszteltetés érte, hogy általa futtatják meg a márka következő kampányát. Ribeiro ezúttal egy pink szettet kapott, bár az alsó része meglehetősen Photoshop-gyanúsra sikeredett. Talán a modell úgy sietett, hogy nem maradt idő ráadni a megfelelő darabot, így utólag kellett a helyére illeszteniük.

Candice Swanepoel szintén fotózáson járt, ő azonban a jelek szerint inkább az adrenalint kedveli, így egy sziklás hegyen pózolt fürdőruhában.

Sara Sampaio ismét vizeskedett egyet, a jelenségről pedig több fotó is készült, amit a modell nagyvonalúan meg is osztott követőivel.

Kylie Jenner mindeközben diszkógömbnek öltözött, mindezt persze a maga jól megszokott módján tette, megmutatva mindenét, ami szerinte megmutatásra méltó.