GettyImages-82713397

Britney Spears egykori fotósa felolvasta az énekesnő zaklatott levelét, amelyet évekkel ezelőtt írt neki

2020.07.13. 11:40

A változatosság kedvéért most nem Britney Spears fia, hanem egykori fotósa teregette ki az énekesnő magánéleti szennyesét. Az Andrew Gallery nevű fényképész 2008-9-ben dolgozott Spearsszel, mely idő alatt nagyon közeli barátok lettek. (Ha nem tudná: ez volt az énekesnő nagy visszatérésének ideje, a 2007-es csúfos VMA-szereplése után 2008-ban 3 kategóriában is nyert a díjkiosztón, ekkor megjelent CD-je listavezető lett.) Gallery TikTok-oldalán olvasta fel azt a levelet, amit elvileg Spears maga írt  neki, még évekkel ezelőtt, és a válásáról, gyermekei elhelyezése körüli felfordulásról elmélkedik benne.

@andrewgallery

PART 1: MY TIME WITH @britneyspears ##britneyspears ##freebritney ##fyp ##foryourpage @moonwalkmars

♬ original sound - andrewgallery

Figyelem, kissé zavaró lehet, hogy az alábbi levélben az énekesnő saját magáról egyes szám harmadik személyben ír. 

Az embereknek túl kéne lépnie azon, ami tavaly történt Britney-vel. Britney elvált Kevintől, mert az ügyvédei kötelezték rá. Amikor Britney elment Kevinhez New Yorkba, a férfi nem akarta látni sem őt, sem a gyerekeket. Az ügyvédek azt mondták Britney-nek, ha nem kezdeményezi ő a válópert, majd megteszi Kevin. 

Az énekesnő és Kevin Federline 2004-ben házasodtak össze és 2007-ben váltak el. A házasságból két fiuk született, akiknek elhelyezési jogáért  sokáig pereskedtek.

Spears arról az esetről is írt, amikor 2008 januárjában bezárkózott fürdőszobájába a gyerekeivel, és annak ellenére sem volt hajlandó odaadni őket volt férjének, hogy lejárt az énekesnő gyerekfelügyeleti ideje. Spears házához nemcsak a rendőrség, a mentő is kiérkezett, akik hordágyra kötözve szállították a sztárt a kórházba

A viselkedése, amikor a gyerekeivel bezárkózott a fürdőszobájába, teljesen érthető, figyelembe véve, hogy a fürdő ajtaja előtt álló barátai azt mondták neki, a zsaruk már elmentek, maradjon csak a fürdőben. Hazudtak neki és becsapták. Elvitték a gyerekeit, ezért kicsúszott a lába alól a talaj, ahogy minden anya lába alól kicsúszott volna, aki ilyen helyzetben találja magát.