Katy Perry és Orlando Bloom valószínűleg nagy izgalommal tekint a jövőre, ugyanis már csak hetek vannak hátra kislányuk érkezésééig. Most újabb mérföldkő került nyilvánosságra a dolog kapcsán, kiderült ugyanis, kit választottak Bloomék keresztanyának.

A Mirror információi szerint Jennifer Anistont érte a megtiszteltetés. Állítólag a  színésznő és Perry régóta közel állnak egymáshoz, a karantén alatt pedig (kellő távolságtartással) sokat sétálgattak együtt, és Aniston rengeteg támogatást adott Perry-nek ebben az igencsak érzelmes időszakban.

Jennifernek dagadt a melle a büszkeségtől, és elsírta magát örömében, amikor felkérték, hogy legyen a kislány keresztanyja

– mondta a lapnak egy forrás.

Az 51 éves színészről egyébként tudott, hogy kedveli a gyerekek társaságát, sok időt töltött nemrégiben például Brad Pitt lányával is egy közös projekt miatt, bár ennek Angelina Jolie kevésbé örült.

Frissítés!

Kiderült, hogy  csak álhír volt, hogy Aniston lesz Perry első gyermekének keresztanyja. Az énekesnő egy interjújában árulta el, mennyire meglepődött, amikor megtudta, hogy ezt pletykálták róluk, írja az E!Online. Perry úgy értesült a történtekről, h Jennifer Aniston ráírt, hogy megkérdezze, látták-e Blommal, miket írtak róluk. 

Azt hiszem, ez még egy vicces pletyka. Elképzelésem sincs, honnan jött ez az egész. Azt hiszem, ezt a média és az internet okolható érte. Nem kell mindent elhinned, amit olvasol.