Közeledik Lindsay Lohan édesanyjának, Dina Lohannak az esküvője, ahol a celeb és testvére lesznek a koszorúslányok, számolt be róla a Vanity Fair.

Lindsay és Ali lesznek a koszorúslányaim, mert mindketten angyalok és a gyermekeim, ezért ők vonulnak végig velem a szertartáson. Mindketten csodás, kedves emberek. Ennél jobbat elképzelni sem tudtam volna

- nyilatkozta Dina Lohan, aki párjával, Jesse Nadlerrel Facebookon ismerkedett meg még öt évvel ezelőtt, személyesen azonban még sosem találkoztak, sőt, még FaceTime-on sem beszéltek egymással. 

Mivel Nadler és Dina Lohan az USA két végén laknak és a koronavírus miatti korlátozások okán nem tudnak személyesen találkozni egymással, a férfinek júniusban postán kellett elküldenie az eljegyzési gyűrűt, miután áprilisban átmenetileg szakítottak. A nagy leánykérés előtt azonban Nadlenek még volt egy fontos elintéznivalója: megbizonyosodott róla, hogy szerelme gyermekei elfogadják őt, írja a Page Six.

Jóval az esküvő előtt találkozni fogunk. Nem vagyunk őrültek vagy dilisek, nem vakrandiztunk, ez nem olyan, mint amiket azokban a műsorokban látni. Ismerem őt és ő is ismer engem. Nincsenek titkaink. Önmagáért szeretem Jesse-t. Ennyi. Ilyen egyszerű ez az egész

– nyilatkozott kapcsolatáról Dina Lohan. 

És bár lánya, Lindsay kislemeze, a Back to Me nemrég jelent meg, az esküvőn nem ő, hanem testvére, Aliana fog énekelni, fektette le Dina Lohan a szabályokat. De Lindsay Lohan nemcsak az esküvőn éneklés lehetőségét vesztette el: az ausztrál Álarcos énekes következő évadában sem tud szerepelni zsűriként, mivel a járvány miatt nem repülhet a kontinensre. Ő legalábbis erre hivatkozik, miért nélküle folytatódik a műsor, egyes pletykák szerint azonban más áll a háttérben: Lindsay Lohan azért nem lesz már az éneklős show-ban, mert tavaly októberben kirúgták a produkcióból. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lindsay Lohan anyja hozzámegy egy férfihez, akivel még sosem találkozott személyesen

Az eljegyzési gyűrűt is postán adta fel a férfi júniusban, miután áprilisban szakítottak, de legalább a Lohan-lányok nem ellenzik anyjuk kapcsolatát.

11 · Jul 15, 2020 10:25am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments