Csütörtök reggel, kávé és narancslé mellé: Majka, Curtis, Pápai Joci és Horváth Tamás tegnap este több fekete képet posztoltak az Instagramon. A posztok mellé nem írtak szöveget, nem magyarázták meg az okokat. Mindeközben Liptai Claudiát a Tanár forgatásán lepte meg férje egy tortával, Vasvári Vivien kórházban volt, Csősz Boglárka pedig saját maszkot tervezett.

Tegnap este több magyar zenész közösségi oldala feketébe borult: Majoros Péter Majka mellett rapper barátja, Széki Attila Curtis, valamint Horváth Tamás és Pápai Joci is fekete képeket osztott meg Instagramon és Facebookon is, az okokat nem magyarázták, de az elmúlt napok eseményeiből kiindulva így szeretnének tiltakozni, amiért belengették, hogy augusztus 15. után sem lehet majd 500 fő felett koncerteket tartani. A kommentelőik szerint a kilenc fekete négyzet kilenc, fellépések nélkül eltelt hónapra utal márciustól decemberig – de olyan is van, aki szerint a közélet ügyei iránt érdeklődő emberekként Cserdi polgármesterére, Bogdán Lászlóra emlékeztek ezzel a gesztussal.

Liptai Claudiát a Tanár 4. évadának forgatása közben köszöntette fel az egész stáb és a férje születésnapja alkalmából. A színésznő Instagram-elárulta, hogy semmit sem sejtett, amikor ebédszünet közben forgatni hívták, így sikerült a meglepetés.

Hát kérem megleptek! A Tanár 4. Évadát forgatjuk akár csak egy évvel ezelőtt a szülinapomon. Az ebédszünet után hívtak forgatni és én isten bizony mit sem sejtve indultam amikor egysze csak velem szemben állt a stáb és egy óriási rózsa csokorral köszöntött! Aztán elkezdtek a hátam mögé nézegetni ahol feltűnt a férjem egy óriási tortával a kedvenc türkiz színemben és dobos ízzel! Kész voltam! Újra és újra köszönöm az életem!

– írta vidáman Liptai.

 Csősz Boglárka öccsével, Csősz Botonddal közösen dobta piacra vírusszűrő maszkját, mellyel a koronavírus-járvány második hulláma ellen szeretnék majd felvenni a harcot. A különleges maszkokat szeptembertől lehet majd megvenni, darabja 44 euróba, vagyis nagyjából 15 500 forintba kerül – írta meg a 24.hu.

Végül, hogy maradjunk a Feleségek luxuskivitelben szereplőinél, tegnap több bulvárlap is megírta, hogy Vasvári Vivien egy kórházból posztolt. Hogy mi volt ennek az oka az nem derült ki, de a feltételezhetően vérvételen volt. Későbbi posztjai alapján nem lehet nagy baj, illetve az is elképzelhető, hogy a nyaralása után, biztonságból készített koronavírus-tesztet.   

Király Viktor és párja, Anita gyermeke, Kolen két hónapja született. Most először a Story magazinban beszéltek a szülőségről és mutatták meg babájukat.

Két hónapos Viktor Király és felesége, Anita kisfia. Kolent most először mutatják meg a rajongóknak. "Nagyon jó baba,...

Közzétette: Story – 2020. július 15., szerda