A legtöbb celebnő arra használja az Insta-oldalát, hogy reklámozzon rajta vagy merész képeket posztoljon magáról. Nem úgy Britney Spears, akinek a feltöltött tartalmai néha eléggé zavarbaejtőek, de nem azért, mert szexuálisan túlfűtöttek lennének. Sokkal inkább azért, mert Spears az Insta-videóiban például arról beszél, hogyan égette le a konditermét, vagy éppen arról filozofál, vágasson-e frufrut vagy sem (Oops, she did it).

Az E!Online szúrta ki, hogy pénteken, amikor az énekesnő nemcsak egy vörös színben izzó naplementét fotózott le, de azt is megosztotta követőivel, hogy cseresznyés muffint sütött, barna cukorral, és hamarosan meg fogja enni, mint mindent, amit ő készít, több követője is megkérdezte tőle, hogy minden rendben van-e vele, kicsit furcsán viselkedik. Az énekesnő azonban mindenkit megnyugtatott: ő ilyen, amikor boldog.

Megértem, hogy néhányan nem értitek a posztjaimat, de ez vagyok én, amikor boldog vagyok. Ez az én eredeti és valós önmagam! Arra szeretném ösztönözni az embereket, hogy legyenek önmaguk ahelyett, hogy másoknak akarnának megfelelni. Ez a boldogság kulcsa!

Nemsokkal ezután az énekesnő kérdezz-feleleket játszott követőivel Insta-oldalán. Rajongói kérdéseire válaszolva kiderült, hogy a Kubához közeli Turks- és Caicos-szigetek a kedvenc úti célja, saját számai közül pedig a Toxic a favoritja. 

via GIPHY