Narancsleves szép reggelt minden kedves olvasónak! Kezdjük a napot néhány mentális törzshajlítással, például vegyük sorra, hogy a hazai bulvár mit tudott meg Weisz és férje szakításáról, nézzük meg, hogy milyen nehéz Szabó Zsófi élete, hisz ha felszed néhány kilót, kritizálják (és ha lead is). Hevesi Kriszta pedig azt vizsgálja, miért kerülhetnek a politikusok szexbotrányokba. 

Weiszék az Instagramon fedték fel szakításuk tényét, amiről természetesen a Velvet is megemlékezett. A többi lap azonban a bejegyzés tárgyalásán túl némiképp az események mögé nézett. 

A Bors és a Ripost hosszasan ír arról, hogy rengeteg küzdelem van a pár mögött, számos kísérletet tettek, hogy megmentsék a házasságukat. Az információk és Hajmásy Péter Instagram-bejegyzése alapján végül Weisz szakított. 

A Blikk következtetései szerint Weisz egy ideje rendezni akarta édesanyjával és a rokonaival a viszonyt, azonban férje erre nem volt nyitott és ez mérgesítette el kettejük között a viszonyt. Persze ezek pusztán csak találgatások, hisz Weiszék megmondták, hogy nem nyilatkoznak az üggyel kapcsolatban, és egyelőre tartják is magukat ehhez. 

Szabó Zsófi házassága is élt meg nehéz pillanatokat, de jelenleg minden a legnagyobb rendben, nem úgy a követőivel való viszonya, akik minden körülmények között kritizálják a műsorvezetőt. 

Jött a karantén, sokkal ingerszegényebb lett a környezet, elmaradtak a programok, ettünk is rendesen, így feljött néhány kiló. A karantén vége felé életmódváltásba kezdtünk a férjemmel: figyelünk az étkezésre, mellette futunk, ami olyan jól megy, hogy már lement 7 kg! Még mindig nagyon nehéz otthon hagynom a kisfiamat, mikor elindulok futni, de tudom, hogy ezzel neki is jó példát mutatok, és most már nem bánja, ha elindulok. Sőt, mikor hazaérek, azt is szokta mondani: Anya, ügyes voltál!

– mesélte a Runner’s Worldnek Szabó Zsófi. A műsorvezetőnő rengeteget küzd közösségi oldalain a mindig kritikus kommentelőkkel, az elmúlt időszakban sokan úgy vélik, hogy túlságosan lefogyott. A szerkesztőség bölcs konklúziója ezzel kapcsolatban annyi, hogy nem érdemes a kommentelők véleménye alapján alakítani az életet.

Hevesi Kriszta és a Blikk egy interjú keretei között a politika szexbotrányokkal teli világát vizsgálták. A szexológus szerint előfordul, hogy a politikai szereplők úgy sétálnak egy szexcsapdába, hogy észre sem veszik, mi történt. 

...a hatalom tényleg szexi. Van benne dominancia, erő, lehet tisztelni az elért eredményeket. Ezeket a dolgokat a nők nagy része a szexben is szereti megtapasztalni. A politikai sikerhez tényleg szükség van határozottságra, kitartásra. A hatalommal bíró férfi magabiztosan mozog az életben, és sok különleges dolgot megengedhet magának. A hölgyek egy részének ez mind vonzó lehet (...) a hatalom birtoklása képes elhitetni az emberrel, hogy tévedhetetlen, hogy bármit megengedhet magának, hogy előjogai vannak. Ettől egyes politikusok nemcsak egyszerűen óvatlanná válnak, hanem azt gondolják, joguk van megtenni olyasmit is, amit az átlagembernek nem. Különleges vagyok, erős vagyok

– mondta Hevesi a lapnak.