Utazzunk vissza az időben egészen 2005-ig, amikor Beyoncé és Jay-Z házasok ugyan még nem, de egy pár már voltak! Az énekesnő ebben az évben is ontotta magából a dalokat, például a Check On Itet, amit egy Bun B nevű rapperrel együtt rögzített. A férfi másfél évtizeddel később meglepő dolgokat árult el a forgatásról. Mint kiderült, a kisfilm készítése alatt Jay-Z annyira féltékeny lett szerelmére, hogy az összes nem meleg férfit elzavarta Beyoncé közeléből, írja a Page Six.

Tette mindezt azért, mert Beyoncé táncmozdulatait túl szexinek, ruháit pedig túl kurtának tartotta, de mielőtt továbbhaladnánk a sztorival megmutatjuk a videoklipet. 

Ott voltunk a stúdióban és vettük fel a jeleneteket. Ha megnézed a klipet, látod, hogy elég sok aprócska ruha van benne. Queenie (Bun B felesége - szerk.) is ott volt, nem arról van szó, hogy más nőkre csorgatnám a nyálam. De ahogy Beyoncé kinézett, őrületes volt. Kis szoknyában táncolt, aztán meg apró bikiniben

– idézte fel a forgatást egy podcastban Bun B, aki külön kiemelte azt a részt, amikor az énekesnő több táncosnő társaságában széken táncol, többször magasra emelt lábakkal. 

Amikor Jay-Z felhívta Beyoncé asszisztensét, hogy a forgatásról érdeklődjön, cseppet sem örült annak, hogy férfiak is jelen vannak, amikor szerelme kihívóan táncol. 

Jaz-Z megkérdezte, hogy megy a videoforgatás, minden rendben van-e, vannak-e srácok a helyszínen. Csak mi [rapperek] voltunk ott férfiak, meg még voltak néhányan, de hogy is mondjam, ők nem voltak heterók.

Ezután  az énekesnő asszisztense Jay-Z kérésének engedelmeskedve beterelte Bun B-t és társait az öltözőbe, nehogy tovább nézhessék Beyoncé csábos, férfiigéző mozdulatait.

Jay-Z különleges kéréséről az énekesnő is értesült, aki később elnézést is kért Bun B-től és a helyszínen lévő többi férfitól. 

„Sajnálom srácok, hogy el kellett hagynotok a szobát, de Jay nem örült a helyzetnek”, mondta Beyoncé, mi meg csak annyit tudunk válaszolni, hogy persze, megértjük, semmi probléma, örülünk, hogy itt lehetünk.