Két hete erősítette meg Brooklyn Beckham a hírt, hogy eljegyezte nála néhány évvel idősebb szerelmét, Nicola Peltzet, akivel még egy éve sem jár. Bár a felek családjai üdvözlik a leánykérést, mindenki azért mégsem örül a menyegző hírének: Beckham exe, a táncosnő Lexy Panterra legalábbis egész biztosan nem, aki a házassághoz még éretlennek nevezte a 21 éves fiút, írja a  Just Jared.

Panterra és Beckham 2017-ben találkozott először egy amerikai fesztiválon, a Coachellán, és bár Panterra szakításuk pontos okáról nem beszélt, azt azért megjegyezte, a kettejük közötti nagy távolság (Beckham New Yorkban, míg a nő Los Angelesben élt) nagy szerepet játszott különválásukban, meg az is, hogy 10 év korkülönbség volt közöttük, Panterra javára. A táncosnő az interjújában Beckham házassági terveit is kommentálta, nem túl kedvesen:

Erre igazán nem számítottam, ha őszinte akarok lenni, Brooklyn nincs kész a házasságra. Még nagyon fiatal és nagyon éretlen. Nem értem, miért esik szerelembe minden másodpercben, nincs semmi következetesség a kapcsolataiban. Minden hónapban van egy új libája, szóval eléggé meglepő, hogy most a házassággal próbálkozik. 

Szerencsére vidámabb hírekről is be tudunk számolni a pár kapcsán. Például arról, hogy Nicola Peltz eljegyzési ruháját Victoria Beckham tervezte, derítette ki az E! Online, úgyhogy ezek után aligha lehet bárkiben is bármilyen kétség, hogy a Beckham famíliának ellenérzései lennének Brooklyn házasságát illetően.

A lap Peltz eljegyzési gyűrűjéről is megtudta, hogy az elegáns, klasszikus stílusú gyűrűt egy 4,5-5 karátos gyémánt díszíti, melynek értéke 150-200 ezer dollár, vagyis 46-61 millió forint.