Kanye West nemrég kitalálta, hogy ő lesz Amerika következő elnöke. A 43 éves rapper gőzerővel készül a választásokra, a minap pedig North Charlestonban mondott beszédet, bár nem éppen olyat, amilyenre a legtöbben számítottak. 

Az egy ideje már Ye névre hallgató rapper könnyek között árulta el az őt hallgató tömegnek, hogy első gyermeke, North West kis híján nem született meg, ugyanis annak idején Kim Kardashiannel nem voltak biztosak abban, hogy meg szeretnék tartani a váratlanul megfogant kislányt – írja az E! Online.

West továbbá azt az infót is világgá kürtölte, hogy a terhesség egy nőgyógyászati vizsgálat után derült ki, amely után a felesége zokogva hívta fel telefonon. A rapper az elmondása szerint abban a pillanatban attól félt, hogy HIV-vírussal fertőzte meg a feleségét. Erről szerencsére nem volt szó, azonban a páros egyik tagja sem érezte elérkezettnek az időt arra, hogy szülők legyenek. Közel három hónapig nem voltak biztosak a dolgukban, Kim Kardashian majdnem abortusztablettát vett be, de végül meggondolta magát.

Azt mondtam, meg fogjuk tartani ezt a gyereket. Ismerek embereket, akiknek 50 évesen nincs gyerekük. Ha a feleségem el is akar válni tőlem ezután a beszéd után, ő hozta Northot erre a világra, még akkor is, ha én nem akartam. Ő kiállt, és megvédte azt a gyereket

– mondta zokogva a rapper, majd hozzátette, hogy nagyon szereti a lányát.

Bár az elhangzottak szerint nem indult könnyen a pár számára a gyermekvállalás, hamar rákaptak az ízére. North West jelenleg hét éves, és van három testvére. Saint West négy, Chicago West kettő, Psalm West pedig egy évesek.