Nem a mai az első reggel a közelmúltból, amelyik Mihalik Enikő ledér fotójával indul. A magyar modell szívesen fog művészi meztelenkedésbe, aminek követői mindig nagyon örülnek. De nem csak ő volt bőkezű ma szexiposzt-téren.

Mihalik ma ismét hőn szeretett, székes pozitúráját vette fel. Nem viselt mást a fotó elkészültekor, csak egy farmert, a koncepciót pedig feldobta egy hosszú kendővel is.

Pintér Adrienn kevésbé vette fülledtre a hangulatot. A műsorvezető az ágyában heveredett le, és villantott combot széles mosollyal az arcán.

Kaia Gerber a Vogue japán számának címlaplánya lett. Cindy Crawford 18 éves lánya latexnadrágban és átlátszó, csipkés felsőben pózolt a kamerának.

Eva Longoria is megmutatta nemrégiben, hogyan jár strandra. A 45 éves színésznő remek formában van, és jól áll neki a fekete is.

Akárcsak Emily Ratajkowskinak, aki a tengerparton sündörgött a minap. Látogatásáról természetesen fotót is készített valaki, aki elkísérte.

Mai gyűjtésünket Mészáros Mercédesszel zárjuk, aki maga is nagy élvezettel fürdőzött a napokban. Posztja mellett pedig azt hirdeti:

Ne nyafogj, inkább mutasd a popsid!