Hírek kávé mellé: Bochkor Gábor visszatér a rádiózáshoz

2020.07.23. 08:37 Módosítva: 2020.07.23. 11:19

Ma reggel is tartottunk egy hírmustrát, úgyhogy mutatjuk is, mivel látott el minket a hazai bulvárvilág. Kezdjük is Bochkor Gáborral, akinek másfél éve, a Music FM megszűnésével  reggeli műsora is véget ért, ő pedig máshol kereste a boldogulását. Ám a műsorvezető most nagy visszatérésre készül: a Retro FM-en kapott műsort, írja a Blikk. A lap információi szerint komoly tárgyalások voltak a rádióállomás és Bochkor között, mivel utóbbinak elég konkrét elképzelései voltak a reggeli műsorát illetően, amit nem egyedül, hanem Lovász Lászlóval vezet majd.

Ennél is érdekfeszítőbb hír, hogy Köllő Babett mellimplantátumának lejárt a szavatossági ideje, úgyhogy 12 év után kicserélteti őket, írta szintén a Blikk, aminek a luxusasszonyság elárulta, nem mások, hanem saját maga miatt tetette még be több mint egy évtizede az implantátumokat, igaz, örült neki, amikor a férfiak megdicsérték miatta. Viszont mivel nemrég észrevette, hogy mellei formájukat vesztették, nem késlekedett, felkereste orvosát, hogy cseréljék ki az elnyűtt műciciket. 

És még egy rövidhír: tegnap számoltunk be róla, hogy Hódi Pamela és vőlegénye, Tóth Bence ismét egymásra találtak, ám a Bors informátora szerint az esküvőt még nem kapkodják el (az eredeti június elején lett volna). Bár a száz fősre tervezett eseményt már megtarthatnák, ők inkább várnak 2021-ig, legalábbis a pár közeli informátora szerint. 

Hírparádénkat egy szomorú hírrel zárjuk: szintén a Blikk írta meg, hogy Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla és párja hiába szeretnék születendő gyermeküknek, amennyiben fiú lesz, a Noah nevet adni, csak a keresztnév magyar változatát, a Noét használhatják majd.