Mióta Chrissy Teigen eltávolíttatta a mellimplantátumait, folyamatosan szórja tele az Instagramján kebelhangsúlyos tartalmakkal. A jelek szerint John Legend felesége nagyon elégedett az eredménnyel.

Nemrég egy szexizős videót is megosztott magáról, amelyen vagy fürdőruhában, vagy egy lenge nyári felsőben látható. Egy biztos, a bejegyzés szerint hamarosan új videóklipben fog szerepelni, amely férje egyik dalához készül.

Emily Ratajkowski fürdőruhamárkája egyik új, igencsak extra szabású darabját mutatta meg Instagramján, természetesen saját magán.

Emily DiDonato a Sports Illustrated címlaplánya lett. A 29 éves modell olívazöld bikiniben és csizmában heveredett le egy kényelmes kabátra egy mező közepén.

Demi Rose szokásához hűen sokat mutató szettben jelentkezett be közösségi oldalán, és nagyvonalúan saját maga megoldotta a cenzúrakérdést azzal, hogy ami tiltásra jogosítaná fel az Instagramot, azt néhány milliméter híján éppen eltakarja.

Claudia Schiffer ismét nosztalgiázott egyet. Fürdőruhás fotót hozott rajongóinak abból az időből, amikor az okostelefonok helyett még téglaméretű készülékeket használtak az emberek.