Június elején élő adásban közölte Papp Gergő, hogy 17 év házasság után elválik feleségétől. A műsorvezető akkor elmondta, hogy már két és fél éve külön laknak, 13 éves fiukkal már korábban közölték, hogy a legnagyobb békességben, de pontot tesznek kapcsolatuk végére. Az azóta eltelt szűk két hónap alatt már az is kiderült, hála a Blikknek, hogy Pappnak új barátnője van, szerelme Pintér Petra énekesnő. 

Bár Papp nem örült, hogy kapcsolatára máris fény derült, nem akar titkolózni sem. Mint elmondta, a Balaton melletti településen, ahol élnek, már mindenki tudja róluk, hogy együtt vannak, de Papp szerette volna másképp kezelni a magánéletét, mint ezelőtt tette. 

Eddig intenzíven férjként szerepeltem, és ez most egy más helyzet. Valamint azt sem akartam, sőt még most sem szeretném, ha Petrát „Pimasz úr csajaként” aposztrofálnák és emiatt hátrány érné.

Papp másfél éve találkozott először Pintér Petrával, de csak idén februárban kezdtek el közeledni egymáshoz, egy közös barátjuk szülinapi buliján. 

Mivel találkoztunk már a műsorban, csevegni kezdtünk, aminek az lett a vége, hogy hajnalig csak egymással beszéltünk. Azonnal egy hullámhosszra kerültünk, már az első pillanatban tudtam, hogy ez komollyá is fordulhat, és az érzés kölcsönös volt. 

Az öt hónapja tartó kapcsolat eddig zökkenőmentes, már Horvátországban is voltak nyaralni, ahová Papp fia, Ábel és az ő egyik barátja is velük tartott. Az pedig végképp szerencsés felállásnak minősül, hogy Papp Gergő volt felesége ugyanúgy szimpatizál Pintér Petrával, mint ahogy a műsorvezető is kedveli volt felesége új párját. 

Ha esetleg hirtelen egyetlen számot sem tudna megnevezni Papp Gergő új szerelmétől, segítünk, és megmutatjuk az énekesnő egyik dalát. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Papp Gergő új szerelme Pintér Petra énekesnő

A Pimasz úrként is műsorvezető júniusban jelentette be, hogy válik a feleségétől, már azt is lehet tudni, kivel van azóta kapcsolatban.

10 · Jul 30, 2020 08:03am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments