Bella Hadid egy időben rendszeres visszatérő vendége volt a Velvet Jócsajszüret rovatának, mostanában azonban kissé visszavett a meztelenkedésből - valószínűleg azért, mert nem szerette volna elragadni a rivaldafényt éppen várandós nővérétől. Na de most!

A 23 éves modell nemrég egy olasz kolléganője oldalán fotózkodott, és a jelek szerint igencsak szoros barátság lehet az övék, ugyanis nem csak, hogy együtt félpucérkodtak a kamera előtt, de Vittoria Ceretti olyan jófej volt, hogy meg is tartotta Hadid melleit, cenzúra helyett – a szóban forgó fotóért kettőt kell lapozni a posztban, aminek egyébként szabad fordításban annyit jelent a címe, hogy eszem az édes babámat.

Nina Agdal sem volt szégyenlős a napokban. A 28 éves dán modell egy duplafotós bejegyzésben demonstrálta követőinek, mennyire megdolgozik az izmaiért, talán Donna Summer egyik dalára utalva eközben.

A Sports Illustrated magazin Instagramján Olivia Browerről tűnt fel egy videó. A 24 éves kaliforniai modellre meglehet, hogy egy számmal kisebb bikinifelsőt adtak, ő azonban cseppet sem jött zavarba emiatt.

Emily Ratajkowski is terpesztett egyet, hogy bemutassa fürdőruha-kollekciójának egyik új darabját. Lábmérete első ránézésre 46-osnak tűnik ezeken a képeken, de valószínűleg az objektív miatt.

Som-Balogh Edina ugyancsak bikiniben pózolt, a képét a kisfia készítette. A kommentszekcióban többen is megjegyezték, milyen tehetséges.

Koroknyai Virág igencsak extrém fotóval sokkolta rajongóit. A szépségkirálynő a Lupán járt, és kvázi belevetette magát a közelgő augusztusba. Bár úgy néz ki, mintha a kövekre ugrana nagy lendülettel, kommentben tisztázta, hogy túlélte a dolgot.