Zámbó Jimmy testvérének, Zámbó Árpádnak volt egy rádiós vállalkozása, Zuglóból működtette a Bredd Rádiót. Azt írja most a Ripost, hogy a működést valamiért le kellett állítani a koronavírus-járvány miatt, és hogy a tulajdonos, ismertebb nevén Zámbó Árpy most úgy döntött, nincs már értelme újraindítani a médiavállalkozást. Viszont a rádiónak otthont adó zuglói ingatlan kifejezetten alkalmasnak tűnik egy vendéglátóipari egység kialakítására, így a híres énekes testvére úgy döntött, minden technikai berendezést elad, és egy szendvicsezőt fog nyitni itt.

Zámbó Árpy úgy döntött, tépett húsos szendvicseket fog árusítani hamarosan nyitó üzletében, és a tervben szerepel a bátyja emlékének életben tartása is:

Jimmyke imádta a jóféle sült oldalast, pláne úgy, ahogy én készítettem. Ezért is hívom majd Jimmy kedvencének a szendvicsek királyát

– nyilatkozta Zámbó Árpy.

A nap további, hazai vonatkozású híreit az Instagramról takarítottuk be. Íme.

  • VV Seherezádé, aki arról híres, hogy Seherezádé néven szerepelt a Való Világban 2011-ben, bejelentette egy posztban, hogy megkérték a kezét és ő igent mondott.
  • Kelemen Anna egy elég dühös poszttal jelentkezett, ennek mi is külön posztot szenteltünk, nehogy elsikkadjon.
  • És ha már a Való Világnál tartunk, a műsor hivatalos Instagramján megjelent a hír, hogy a következő évad női műsorvezetője Nádai Anikó lesz.
  • A Hot Magazin Instáján arról tekinthet meg képet, hogy Nyertes Zsuzsa gyászolja váratlanul elhunyt édesapját.
  • Kulcsár Edina egy hosszú posztban mutatkozott be mindenkinek, aki még nem ismerné. Mesél szépségkirálynői karrierjéről is, de én a leginkább a következő részleten lepődtem meg, hátha ön is érdekesnek találja majd: „A legújabban csatlakozott személyektől azt gondolom, hogy nem elvárható, hogy tudják ki vagyok. És hogy ki is vagyok? Senki! Csak egy ugyanolyan ember mint bárki más. Korábban szerencsétpróbáltam egy szépségversenyen, amivel az volt a célom, hogy külföldi viszonylatban próbára tegyem magam” – írja Kulcsár Edina.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Zámbó Árpy médiavállalkozása bedőlt, inkább szendvicsezőt nyit

„Jimmyke imádta a jóféle sült oldalast” – mondja Zámbó Árpád, VV Seherezádét eljegyezték, Kulcsár Edina egy senkinek tartja magát és más hírek.

5 · Jul 31, 2020 10:04am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments