A mai napon nagy választék mutatkozott meg az Instagramon, ami a dögös tartalmat illeti. A celebnők nagyon kreatívak is voltak, és nem csupán az ilyenkor slágerszerű bikinis fotókkal örvendeztették meg követőiket.

Palvin Barbara a Victoria's Secret oldalán tűnt fel csipkés felsőben, és a márka nevével fémjelzett maszkban. A VS követők nagy örömmel fogadták a fotót, és többen is érdeklődtek, hogy a világ mely pontjára rendelhető a magyar modell által viselt szett.

Cindy Crawford nosztalgiázott egy kicsit. Az 54 éves modell egy több, mint két évtizede készült fotót posztolt magáról, követői nagy örömére.

Mindeközben Adele Beyoncé munkássága előtt tisztelgett, méghozzá feszülős pólóban és testnadrágban, megmutatva ezzel is, hogy újabb centiket sikerült lefaragnia a derekáról.

Tavasz szeptemberben írtuk meg, hogy Adriana Lima a nyilvános vécében is stílusosan tud pucsítani. A modell olyannyira a szívébe zárta magáról az említett illemhelyen készült fotókat, hogy közel egy évvel a posztolásuk után most ismét megosztotta a világgal a kedvencét.

Kylie Jenner újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében, ugyanis nemrég ő is Vogue címlaplány lett, méghozzá a hongkongi számban. Természetesen a szettje is magáért beszél.

Horváth Grétáék esküvőre mentek, ahová az Ázsia Expressz második szériájának sztárja gyönyörű ruhát választott. Nem mellesleg nemrég megírtuk, hogy már 10 kilót sikerült leadnia, ez pedig a szóban forgó estélyiben is remekül látszik.

Alessandra Ambrosio virágimádata még mindig tart, ahogyan villantózási kedve is. A kettőt ötvözve töltött fel magáról újabb dögös képet.