Mióta Chrissy Teigen eltávolíttatta az implantátumait, szorgosan pakolja ki a melleit az Instagramjára, legutóbb mégis azt nyilatkozta, hogy így is túl nagyok, csak a baj van velük, így gondolkozik azon, hogy újra kés alá fekszik.

Ugyan a fentiek szerint a modell nem elégedett kebelméretével, a minap ismét mutatott belőle egy kicsit. A fotón éppen a gyerekeinek olvas, azonban valamilyen rejtélyes okból olyan, mint a kezében lévő könyv csupán egy cenzúra lenne - minimum az egyik melle számára.

Kate Hudson ugyancsak a gyermekével töltötte a napot. Vele indult a reggele is, ugyanis együtt jógázott kislányával.

Karlie Kloss 28 éves lett, aminek alkalmából az amerikai modell gyerekkori fotót posztolt magáról - követői nagy örömére.

Tóth Gabi ez idő alatt a Mokka vendége volt, ahol találkozott Müller Cecíliával is, és nem tudott ellenállni a kísértésnek, hogy közös fotót csináljon vele.

Reese Witherspoon egyik barátnőjével korcsolyázott egyet a szomszédságban. Nem kérdés, hogy Ana Coto nagyon érti a dolgát.

Mindeközben Rihanna egy sörikével a kezében jelentette be, hogy hivatalosan piacra dobta bőrápolási termékcsaládját, amit már most az egész világ imád - legalábbis azok az influenszerek, akik pr-csomagot kaptak, mindenképp.