Benkő László fia is megszólalt édesapja állapotáról

2020.08.05. 08:41

Az utóbbi napon több cikk is megjelent, amely az Omega billentyűsének egészségügyi állapotát taglalta. Múlt szombaton úgy lehetett tudni, hogy Benkő László kritikus állapotban fekszik kórházban, fia akkor azt mondta, édesapja nagyon gyenge a sok gyógyszer miatt, amit kapott.

Tegnap az Omega énekese, Kóbor János nyilatkozott, ő azt mondta, Benkőt nagyon megviselték a történtek, és fejben kissé elengedte magát. A zenész fia ma újra megszólalt az ügyben. Benkő Balázs elmondása szerint azért nem nyilatkozott eddig, mert dühítette, hogy sokan az édesapja halálhírét keltették.

Szándékosan nem nyilatkoztam senkinek, mert irgalmatlanul mérges vagyok a legutóbb elterjedt cikkfolyam miatt. Hiába nyilatkoztam azt, hogy a fater jól van, leírták, hogy rosszul van. Ezután történt az, hogy két nappal később arra ébredtem, hogy négyen részvétüket kívánták, majd utána még százhuszonketten. Nem tudom, miért kell ezt, miközben apukám él és virul. A helyzet az, hogy jól van, nyilván kezelés alatt van, de különösebb probléma nincsen. Nem futkorászik a Gellért-hegyen, de ettől még stabil az állapota

– mondta Benkő Balázs a Ripostnak, majd hozzátette, hogy édesapján jelenleg az sem segít, hogy nem találkozhat a közönségével.