Csuka Mónikával tartalmaz interjút a Best magazin új száma, aki azért érdekes riportalany, mert 1969-1978 között a Beatrice énekese, gitárosa volt ő, amely Magyarország első lányzenekaraként indult. Az együttes 1971-ben egy férfitaggal bővült, ez a férfi volt Nagy Feró, akibe Csuka Mónika beleszeretett, hozzáment feleségül, 1975-ben született egy lányuk. A házasság azonban zátonyra futott, erről az énekesnő így mesél most:

Énekeltem, dolgoztam, közben zátonyra futott a házasságom. Azt gondolom, nem miattam. Még ennyi idő távlatából is csak annyit mondhatok, Feró szerette a lányokat... Egyet viszont el kell ismernem: jó apa volt és az is maradt.  

Csuka Mónika és Nagy Feró 1977-ben vált el. Mivel az énekesnő ekkor két másik együttesben is dolgozott, volt férjére hagyta a Beatrice zenekart, aki aztán nagy sikerre vitte az eredetileg lánybandának indult, de végül női tagok nélkül maradt formációt, a Beatrice máig ismert slágerei ebből a korszakból valók.

Csuka Mónika második férje Dr. Soós László belgyógyász, vele 30 éve élnek házasságban, két gyerekük született. Csuka Mónikának továbbra is működik saját honlapja, bár nagyon úgy tűnik, hogy lassan tíz éve lesz, hogy utoljára frissíthették. Mindenesetre a régi képek még mindig megtalálhatók rajta javarészt a hetvenes évekből, már csak ezekért is megéri kattintani!

(Via Blikk)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Első felesége szerint Nagy Feró „szerette a lányokat”, ezért váltak el

Csuka Mónika szétválásukkor volt férjére hagyta a Beatrice zenekart, ami eredetileg lánybandának indult. Nagy Feró mindenesetre jó apa volt, és az is maradt.

25 · Aug 07, 2020 11:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments