Egy mentes Instahíradó a mai, merthogy három posztot mutatunk, amikben mind az a lényeg, hogy mi nincs rajtuk. Mihalik Enikőn például már megint fürdőruha nincs, vagy legalábbis minimum a bikinifelső hiányzik róla, miközben a Balatonban fürdik „egész hétvégén”. Ez utóbbit a képfeliratban teszi hozzá természetesen.

Feltételezzük, hogy Mihalik Enikő sem különösebben vastag vakolatréteggel az arcán megy bele a Balatonba, de rajta kívül még két hazai híresség posztolta magát kifejezetten smink nélkül. Az egyikük Kelemen Anna, ő egy videót publikált.

Most talán ön sem ért valamit, de a felirat megmagyarázza a dolgot:

Szinte egész nap migrénem volt, épp azt próbálom csillapítani! Estére csak jobb lesz! [...] Ja és lehet élvezkedni, ismét egy natúr videó, migrénhez nem sminkelek vagy kéne? Amit láttok, az max. sminktetoválás

– mondja Kelemen Anna arra, hogy miért néz ki smink nélkül is úgy, mintha ki lenne festve.

Harmadikként pedig ajánljuk az ön figyelmébe Kulcsár Edinának ezt a posztját, amin szintén smink nélkül látható az egykori szépségkirálynő.

Az a célom, hogy egyre többen elfogadják magukat olyannak, mint amilyenek. Néha kell egy kis smink és foglalkozni is kell magunkkal, mert rengeteget adhat az önbizalmunkhoz, de azért ezt nem kell mindig. Bár ez csak az én véleményem. Ha valaki úgy érzi jól magát, hogy minden egyes nap sminkel vagy sminkeltet és még a haját is megcsináltatja, akkor azt kell csinálni.

Roppant szimpatikus gondolatokat fogalmaz meg itt Kulcsár Edina, és annak fényében pedig kifejezetten érdekes ezeket olvasni tőle, hogy őt konkrétan a világ második legszebb nőjének választották annak idején a Miss Worldön.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mentes Insta: íme Mihalik Enikő ruha és Kelemen Anna smink nélkül

Mihalik Enikő a Balatonban fogja pucér melleit, Kelemen Anna a migrén miatt nem sminkelt, Kulcsár Edina pedig azért, mert üzenni szeretne valamit.

7 · Aug 08, 2020 05:25pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments