Nagyinterjút közöl a Blikk Groovehouse Judyval, ami meglepően sok érdekességet tartalmaz az öltözködéssel kapcsolatosan, de ezek közül itt csak egyet emelünk ki, a többiért érdemes átkattintani a Blikkhez. A Groovehouse együttes 45 éves énekesnője azt említi, hogy csak a színpadon visel feltűnő, színes ruhákat, egyébként a hétköznapokban általában feketében jár. Sőt, annyira nem szereti, ha megbámulják, amikor civilben van, hogy strandolni sem szokott soha bikiniben, csakis egyberészes fürdőruhában, méghozzá a következő okokból:

Van a hasamon egy tetoválás, amit már elkezdtünk lézeres úton eltávolítani, de nem szép. Nem szeretem, ha néznek. A színpadon oké, de ha a strandon súgnak össze, hogy miért van narancsbőröm, miért nem lapos a hasam, attól leblokkolok.

A Molnár-Kis Judit polgári nevű énekesnő egyébként nemrégiben az Instagramon is megmutatta, hogy milyen durva beszólásokat kap néha, szóval érthető, ha ezekből szeretne lehetőleg minél kevesebbet. A tetoválások fokozatos eltávolításáról Colin Farrell kapcsán volt szó nemrégiben a Velveten, nézze meg itt, hogyan halványodtak a színész testén a tetkók!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Groovehouse Judy eltávolítandó tetoválása miatt sem mer bikinit venni a strandon

„Ha a strandon súgnak össze, hogy miért van narancsbőröm, miért nem lapos a hasam, attól leblokkolok” – mondja a 45 éves énekesnő.

6 · Aug 09, 2020 09:50am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments