Nemrég koronavírussal diagnosztizálták Alyssa Milanót, aki Insta-oldalán mutatta meg, mennyi haja hullik ki egy szimpla fésülködéstől. 

Milano először Twitter-oldalán, egy kórházban készült szelfivel közölte, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje és a betegség több tünetét is érzékeli magán, például mellkasi fájdalmai vannak. Mivel attól félt, esetleg vérrögje van, elment a kórházba, hogy kivizsgálják, ahol szerencsére kiderült, erről szó sincs. 

A színésznő ezután Insta-oldalán is folytatta egészségügyi naplóját, és fésülködés közben megmutatta, mennyire hullik a haja a koronavírus miatt. A sztár nemcsak rémisztgetni akart a bejegyzésével, arra is fel szerette volna hívni követői figyelmét, hogy vegyék komolyan a világjárványt és védekezzenek ellene.

 Ráadásul a hajhullása még a kisebbik gondja. 

Áprilisban két hétig voltam beteg, még sosem éreztem magam ennyire rosszul. Mindenhol fájt. Elvesztettem a szaglásom, olyan érzésem volt, mintha egy elefánt ült volna a mellkasomon. Nem bírtam lélegezni, az étel nem maradt meg  bennem, négy kilót fogytam két hét alatt.

Ráadásul még borzalmas fejfájása és hányingere is volt, úgyhogy Milano a koronavírus összes tünetét produkálta. Miután négy hónapig hullámzó intenzitással észlelte magán a fenti tüneteket, vérképvizsgálatot csináltatott, ekkor mutatták ki az orvosok, hogy megtalálhatók vérében a koronavírus-antitestek, tehát a színésznő is elkapta a betegséget.