A tavaly a Szigetet is megjárt Ed Sheeran hamarosan apa lesz, írja a Page Six. Cikkük szerint az énekes felesége, Cherry Seaborn, akit 2018-ban vett el a sztár, terhes, ráadásul már az utolsó hetekben jár, a mendemondák szerint nyár végén érkezik a kisbaba.

Míg Gigi Hadid sokak kívánságának eleget téve, nagy figyelem közepette mutatta meg hatalmas pocakját, Mrs. Sheeran még nem tett így, sőt, nekik nagyon is kapóra jött a házi karantén, így ugyanis több hónapon át békésen titkolni tudták, hogy családjuk bővülőben van. 

A karantén egy tökéletes kifogás volt, miért nem mutatkoznak annyit a nyilvánosság előtt, viszont a szülés időpontja már egyre közeleg, egyre izgatottabbá válnak, úgyhogy szép sorjában beszámolnak a bébi érkezéséről a családjuknak és barátaiknak

- mondta egy névtelen forrás.

Sheeran tavaly év végén  a visszavonulást fontolgatta, és mivel ezelőtt is voltak már olyan megnyilvánulásai, melyek szerint ha családos apuka lesz, a zene jóval hátrébb kerül a fontossági listáján, lehet, hogy jó ideig új Sheeran-dalok nélkül maradnak a rajongók.