Dobó Kata rendezőként a Kölcsönlakás című filmmel mutatkozott be, és most megint rendez, ezúttal egy mesefilmet, ami azonban az egész családnak szól majd. A címe az lesz, hogy El a kezekkel a papámtól!, és az alkotásban szerepet kapott Csobot Adél is. Az X-faktorban megismert énekesnő az alábbi posztot jelentette meg az Instagramon a projektről.

Dobó Kata maga is ír a projektről a saját Instáján, azt mondja, a dolog kilenc hónapja kezdődött, és megosztja a szereplők névsorát is:  Marczinka Bori, Csobot Adél, Pálmai Anna, Bokor Barna, Nagypál Gábor, Fonyódi Titanilla, Gál Virág, Gubás Gabi, Járai Máté, Elek Ferenc, Pindroch Csaba és Zsurzs Kati.

További hírek:

  • MC Hawer megint karambolozott, nekihajtott egy oszlopnak. „A vicc az, hogy miután nekimentem, még nyomtam a gázt, sőt csodálkoztam, miért nem jutok tovább” – nyilatkozta a zenész a Blikknek.
  • Bódi Margó mulatóssztár úgy döntött, elég volt a disznózsírból, a fehér kenyérből és a cukorból. De csak egészségesebb szeretne lenni, vékonyabb nem: „én soha nem akarok vékony lenni, mert egy nő, feleség akkor szép, ha van mit fogni rajta és akkor tudják, hogy boldog, jó az ura és jó dolga van”. A teljes nyilatkozatért a Borshoz kell átkattintani.
  • Demcsák Zsuzsáék szerepelnek a friss Story Magazin címlapján. A lapban a műsorvezetőnő többek között a következőket mondja férjével való kapcsolatáról: „mindenki Krishanhoz köti, hogy egyszer csak újjászülettem, majd elkezdődött számomra egy új, talán egy másik élet. Biztosan fontos szerepe van ebben neki is, de való igaz, ha én nem állok készen a változásra, nem jött volna semmi az életembe.”
  • A Sztárban sztár című vetélkedő következő évadában a Ripost találgatásai szerint szerepel majd Vastag Csaba, Fésűs Nelly, illetve egyéb hírességek mellett talán Roy is a Roy & Ádám nevű formációból.
  • Vajna Tímea pedig Ibizán nyaral és szorgalmasan posztolja a történéseket: erről külön posztban írtunk.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dobó Kata új filmet rendez, Csobot Adél is szerepel benne

„A vicc az, hogy miután nekimentem, még nyomtam a gázt” – a hírösszefoglalóból az is kiderül, melyik híresség nyilatkozott így a karamboljáról.

17 · Aug 13, 2020 11:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments