Cseppet sem volt fényűző Meghan Markle 39. születésnapja, írja a Page Six. A Harry herceggel Amerikában letelepedett hercegné a férjével és gyerekükkel, Archie-val hármasban töltötte a születésnapját, de estére azért lepasszolták a kisfiút Markle anyukájának, hogy a házaspár elkölthessen egy romantikus vacsorát. Ezt maga Harry készítette, de azért az anyós is besegített. 

Harry főzött Meghannek egy háromfogásos vacsorát, de Doria (Markle anyja - a szerk.) segített neki az előkészületekben. Harry már sokkal jobb szakács, mint amilyen volt, amikor elvette Meghant, de még mindig van hová fejlődnie.

Persze, tárgyi ajándékkal is készült Harry herceg: egy róluk készült, bekeretezett fotót és egy maga tervezte nyakláncot adott feleségének.

Az E! Online cikkében pedig arról ír, hol is ünnepelték Markle születésnapját, vagyis hogy pontosan hova is telepedett le a pár Amerikában, miután egy rövid ideig a színész Tyler Perry lakásában húzták meg magukat, közel Markle édesanyjának házához. Harry hercegék egy majdnem 15 millió dolláros, vagyis 4,2 milliárd forintos Santa Barbara-i házat vettek meg maguknak, ami azért is különleges, mert korábban egyiküknek sem volt saját háza. A Page Six információi szerint a házhoz tartozik egy medence, teniszpálya, százéves olívafák és egy rózsakert is. A pár boldogabb már nem is lehetne ilyen luxuskörülmények között, főleg, hogy a bulvárlap informátora szerint Harryék mindezt saját zsebből fizették ki.

Hiába találta meg álmai otthonát Markle, minden neki sem jöhet össze: mióta beházasodott a királyi családba, idén elsőként nem választotta be az angol Vogue a 25 legbefolyásosabb nő közé, bezzeg férjének nagyanyját, II. Erzsébetet igen, aki például a koronavírus miatti rendkívüli videóüzenetével érdemelte ki, hogy szerepeljen a listán, írja a Page Six. A dolog azért is érdekes, mert Markle volt a vendégszerkesztője minden idők leggyorsabban elkapkodott angol Vogue-jának.

Emellett, mint Perez Hilton kiszúrta, az angol királyi család hivatalos honlapja, a royal.uk a családtagok hivatalos Instagram-oldalainak felsorolásakor megszégyenült András herceg közösségimédiás elérhetőségeivel együtt Markle-ék időközben leállított, ám még létező Instagramja is eltűnt – de legalább a családtagok bemutatása résznél még ott vannak.