IMG 7263

Pumped Gabo őszinte volt egy reklámposztjában, ki is osztották a kommentelők

2020.08.13. 09:18

Önnel is előfordult már, hogy megnézett egy ruháról egy termékfotót, aztán felpróbálta ön is az adott darabot, de önön valahogy nem éppen úgy nézett ki, mint a modellen? Talán erre az élményre akart utalni Pumped Gabo, amikor az alábbi posztban reklámozta a Barbossa nevű cég holmijait, azzal a szöveggel, hogy:

Legyünk őszinték, rajtatok nem biztos, hogy minden ilyen jól fog állni, de azért nézzetek szét ti is a @barbossahu oldalán, tele van jó cuccokkal.

Én ebből a mondatból elsősorban humort, másodsorban őszinteséget, harmadsorban egy nagy adag önbizalmat hallok ki, Pumped Gabo kommentelői azonban ezek közül azonban inkább csak a harmadikra fókuszálnak, és nem igazán örülnek neki. A poszt alatt elsősorban negatív hozzászólások gyűlnek, a felhasználók többsége beképzeltnek tartja a valóságshow-szereplőt, amiért feltételezi, hogy az ő alkatára-stílusára készült ruhák neki jobban fognak állni, mint másnak. A feldühödött hozzászólók ezen kívül azt is kifogásolták nagy számban, hogy Pumped Gabo miért nem edz vádlira.

Önnek tetszik Pumped Gabo reklámszövege?

  • 961
    Igen, nevettem rajta
  • 313
    Nem, felbosszantott
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pumped Gabo őszinte volt egy reklámposztjában, ki is osztották a kommentelők

„Legyünk őszinték, rajtatok nem biztos, hogy minden ilyen jól fog állni” – írja a valóságshow-kból és konditermekből ismert híresség az Instán.

1 · Aug 13, 2020 09:18am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments