Önnel is előfordult már, hogy megnézett egy ruháról egy termékfotót, aztán felpróbálta ön is az adott darabot, de önön valahogy nem éppen úgy nézett ki, mint a modellen? Talán erre az élményre akart utalni Pumped Gabo, amikor az alábbi posztban reklámozta a Barbossa nevű cég holmijait, azzal a szöveggel, hogy:

Legyünk őszinték, rajtatok nem biztos, hogy minden ilyen jól fog állni, de azért nézzetek szét ti is a @barbossahu oldalán, tele van jó cuccokkal.

Én ebből a mondatból elsősorban humort, másodsorban őszinteséget, harmadsorban egy nagy adag önbizalmat hallok ki, Pumped Gabo kommentelői azonban ezek közül azonban inkább csak a harmadikra fókuszálnak, és nem igazán örülnek neki. A poszt alatt elsősorban negatív hozzászólások gyűlnek, a felhasználók többsége beképzeltnek tartja a valóságshow-szereplőt, amiért feltételezi, hogy az ő alkatára-stílusára készült ruhák neki jobban fognak állni, mint másnak. A feldühödött hozzászólók ezen kívül azt is kifogásolták nagy számban, hogy Pumped Gabo miért nem edz vádlira.

Önnek tetszik Pumped Gabo reklámszövege?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pumped Gabo őszinte volt egy reklámposztjában, ki is osztották a kommentelők

„Legyünk őszinték, rajtatok nem biztos, hogy minden ilyen jól fog állni” – írja a valóságshow-kból és konditermekből ismert híresség az Instán.

1 · Aug 13, 2020 09:18am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments