Bochkor Gábornak új reggeli rádióműsora indul augusztus 31-én a Retro Rádión, Lovász Lászlóval. Ebből az alkalomból az 56 éves műsorvezetőt párkapcsolatáról kérdezte a Blikk, de az egyelőre nincs, bár Bochkor nyitott lenne rá. Bővebben válaszolt viszont a híresség, amikor versenytársáról, Sebestyén Balázsról kapott kérdést:

Unom Balázs poénkodásait. Amikor olyan helyzetben voltam, hogy alattam zártak be rádiókat, olyankor mindig nagyon sajnálta a dolgot. Amikor visszatérünk, akkor pedig a háttérből hallom, iszonyatosan ideges. Nem befolyásol, egyébként meg illene időben beérkezni a rádióba, ha jó parkolóhelyet akar.

Nagyjából ugyanezeket Bochkor a Borsnak is elmondta, de ekkor hozzátette, csak párkapcsolatra vágyik, házasságra és gyerekre már nem:

Én inkább civil partnert szeretnék, akinek fergeteges a humora, aki a legjobb társ, barát, szerető a világon. Akivel tudok miről beszélgetni, akinek érdekel a véleménye, akinek kíváncsi vagyok a gondolataira. A házasság és a gyerek viszont nálam már nem játszik, eddig sem nősültem, a jövőben sem fogok, és gyönyörű gyermekem van.

További hírek röviden:

  • Nyilatkozott a Best magazinnak bizonyos Csilla, aki 1998-tól volt Andy Vajna nagy szerelme, és azt mondja, A miniszter félrelép szereplőválogatásán ő választotta ki Dobó Katát. „Akkor még nem tudtam, hogy sikerült kiválasztanom az utódomat. Andy akkor már 55 éves volt, dolgozott benne a kapuzárási pánik, elhagyott, Katát választotta. Nagyon fájt a szakítás” – mondja Csilla.
  • A Bors találgatásokat közöl arról, hogy miért szakíthatott Tóth Andi a barátjával. Eszerint az „énekesnő megelégelte, hogy szerelme nem kezeli őt nőként, emiatt alakult ki köztük egyre több feszültség” – véli tudni egy közeli ismerős.
  • A Hot! magazin címlapján pedig Delhusa Gjon és párja látható. A zenész 67 éves, szerelme 42 évvel fiatalabb nála. Delhusa Gjon azt mondja, nem zárkózik el a gyerekvállalás gondolatától, pedig már van három felnőtt gyermeke.

Eleinte sokan kételkedtek a kapcsolatukban, hiszen a korkülönbség és az eltérő érdeklődési kör nem jelentett biztos...

Posted by HOT! Magazin on Thursday, 13 August 2020
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bochkor Gábor unja Sebestyén Balázs poénkodásait

Bochkor párkapcsolatot szeretne, házasságot nem. Plusz: előkerült Csilla, aki Andy Vajna szerelme volt régen, és maga választotta ki Dobó Katát. Hírek.

3 · Aug 14, 2020 09:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments