Ugyan a közvélekedés szerint a 60 év felettiekre a legveszélyesebb a koronavírus, azok, akik Sharon Stone húgához hasonló helyzetben vannak, szintén komoly küzdelem elé néznek. A színésznő 59 éves testvére, Kelly Stone lupuszos, így az immunrendszere rendkívül gyenge, nemrég pedig elkapta a koronavírust, így kórházban kezelik őt és a férjét is.

Sharon Stone az Instagramon fakadt ki, miközben megmutatta, milyen körülmények uralkodnak húga kórházi szobájában, amely valóban úgy néz ki, mintha egy filmhez rendezték volna be.

A húgom, Kelly, aki amúgy lupuszos, most megfertőződött koronavírussal. Ez a kórházi szobája. Ezt valamelyikőtök tette, aki nem volt hajlandó maszkot viselni. Neki nincs immunrendszere. Az egyetlen hely, ahova elment, az a patika volt. (...) Szembe tudnátok nézni ezzel a szobával egyedül? Viseljetek maszkot! Magatokért és másokért, kérlek titeket

Kelly Stone egyébként maga is bejelentkezett a saját közösségi oldalán. Leírta, hogy minden lélegzetvételért megküzd, és arra kérte követőit, vegyék komolyan az előírásokat, mert biztosítja őket afelől, hogy nem akarnak hasonlót átélni, amit ő.