Palvin Barbara modell és szerelme, Dylan Sprouse színész online sorozatot forgattak, amiről úgy értesültünk, hogy egyszer csak kijött az első epizódja.

A Breaking Ground azzal a felvezetéssel kezdődik, hogy Palvin és Sprouse el akarnak menekülni Los Angelesből, és így tesznek. Elmennek a Természet Lágy Ölére, ahol Sprouse mintha nőül akarná kérni a modellt (arról beszél, maguk mögött hagyhatnák a  házasulatlan lét bizonytalanságát, de Palvin erre csak csipkelődéssel reagál),  aztán inkább abban állapodnak meg, hogy vesznek egy darab földet, és a lehető legkevesebb pénzből építenek rá egy gyönyörű lakot. (Mindeközben Palvin megpróbál fűvel tutulni, de nem sikerül neki.) Egészen helyes dolog ez, kíváncsian várjuk a Breaking Ground következő részeit.

És még?

A Blikk ma arról ír, Várkonyi Andrea önszántából távozott a LifeTv-től, mert kapott egy olyan ajánlatot, amelynek nem tudott ellenállni. Ez most azért eredményez furcsa helyzetet, mert a csatorna már bereklámozta vele az egyik új műsorát, amelyben Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Hajdú Steve és Berki Krisztián lettek volna a műsorvezetőtársai.

Fluor beköltözött az új lakásába, és ennek nagyon örül.

Bódi Sylvi macskája beteg volt, de már jól van.

Tatár Csilla, mint a Bors kiszúrta, elég vadító képet tett ki magáról az Instagramra: azt nem közölte, hová fotózták ebben az extravagáns ruhában, de nagyon jól áll neki, ahogy a smink is.

Hát így.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé: kijött Palvin Barbara online sorozatának első része

Várkonyi magától ment a Life Tv-ből, Tatár Csilla pedig olyan modellkedős képet posztolt magáról, hogy húha.

9 · Aug 19, 2020 06:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments