Köllő Babett új szerepben próbálja ki magát: a Sztárban Sztár hetedik évadának egyetlen női zsűritagja lesz. A felkérésről és arról, hogy mennyire lehet őt zavarba hozni, a produkció sajtótájékoztatója után kérdeztük. Interjú.

Hogy kerültél a Sztárban Sztár zsűrijének csapatába?

Dolgoztam már együtt a kreatív csapattal, ismertek, tudták, mire számíthatnak tőlem. Amikor megtudtam, hogy beválogattak, ráadásul egyedüli nőként, nagyon örültem.

Nem gondoltad félelmetesnek, hogy te leszel az egyetlen nő a fiúk között?

Egyáltalán nem, fiúk között nőttem fel, tudok pasis csaj lenni. A többiek azon röhögtek a múltkor, hogy nincs olyan téma, amire ne tudnék válaszolni. Nem tudnak zavarba hozni, pedig válogatott kis mókusokról van szó, akik szeretnek kóstolgatni.

Szerinted férfiak és nők között van barátság?

Általában a szerelem később alakul ki, mint a barátság, úgyhogy mondjuk, hogy, igen, egy rövid ideig mindenképp van.

Mit gondolsz, mit várnak tőled a zsűriben?

Alapvetően vicces nő vagyok, mindenből viccet csinálok, saját magamból is. Nem gondolnám, hogy nagyon szurkálódós lennék, mondjuk az arcomon látszik, ha valami nem tetszik, de megpróbálom azt is humorba csomagolni. Egy dologért vagyok dühös, ha egy produkció semmilyen lesz. Nem mindenkinek áll jól minden, ez természetes, az is belefér, ha valami nem sikerül, de legalább megpróbáltad. Ha valaki megpróbálja megúszni az adott feladat, mert úgy érzi, nem tudja megoldani, akkor dühös leszek. Ezzel az energiával lehetett volna rossz is, és még az is sokkal jobb, mint a semmilyen.

Ezek szerint te nem vagy megúszós típus?

Egyáltalán nem. Ha elvállalok valamit, akkor abba beleállok, különben nem is bólintottam volna rá. A környezetemtől is ezt a hozzáállást várom el. Ha mindenki együtt tolja a szekeret, boldog vagyok, ha nem, akkor durcás tudok lenni.

Több műsorban is feltűntél már, például a Nicsak, ki vagyok?-ban is, versenyzőként. Melyik szereplés illett hozzád legjobban?

Amikor igent mondok egy műsorra, azért teszem, mert azt érzem, meg fogom ugrani a feladatot. A Nicsak, ki vagyok? azért tetszett, mert bátran lehetett garázdálkodni egy álarc mögött, erre nagyon ritkán van lehetőség. A Sztárban Sztár az első műsor, amikor nem kell szerepet játszanom, önmagam lehetek, ami színészként eddig még nem nagyon fordult elő velem.

Másnak láthatunk majd így, hogy száz százalékban önmagad lehetsz?

Biztosan. Én azt gondolom, és ebben többen is megerősítettek már, hogy vicces nő vagyok. Remélem, ezt látni fogják a nézők, és velünk együtt fognak jókat nevetni. Remélem, mindenki kicsit közelebb fog magához érezni.

Van tipped, hogy ki fogja megnyerni a versenyt?

Kiszámíthatatlan egyelőre, hogy kiből mit hoz ki ez a műsor. Vastag Csabival voltam már egy műsorban, ő mindig maximalista, emellett hihetetlen női rajongóbázisa van. Emlékszem, egyszer a női fanjai háztáji finomságokkal, tepsinyi süteményekkel várták őt. Számítani lehet arra, hogy a nagyon erős bázisa sokáig továbbjuttatja majd, de ez akár Miss Mood vagy Opitz Barbi esetében is igaz lehet, akiknek szintén komoly követőtábora van, és YouTube-on rekord-nézőszámokat hoznak a dalaik. A titkos favoritom Curtis, szerintem hatalmas show-t fog csinálni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Köllő Babett: „fiúk között nőttem fel, tudok pasis csaj lenni"

Hisz a férfi-nő barátságban, magát humorosnak tartja, akit nem lehet zavarba hozni. Köllő Babett-tel, a Sztárban Sztár egyetlen női zsűritagjával interjúztunk.

18 · Aug 20, 2020 09:50am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments