Heidi Klum szupermodell és Seal, az énekes 9 évig volt házas, ezalatt négy gyerekük született. A kapcsolatuknak már több, mint 5 éve vége lett, Klum nem sokkal több, mint egy évvel ezelőtt ment hozzá új, 17 évvel fiatalabb szerelméhez. A modellnek most októberben Berlinbe kell majd utaznia, hogy ott forgassa le modellkeresős reality-vetélkedőjének következő évadát. A műsort normálisan az USA-ban forgatják, ez most azonban a koronavírus-helyzet miatt ott nem lehetséges, az adásban közreműködő német állampolgárok be sem léphetnek be az USA-ba, ezért döntöttek úgy a producerek, hogy Berlinben lesz a forgatás.

Mivel Klum nem szeretne két hónapra a gyerekei nélkül maradni, megkérte volt férjét, hogy hadd vigye magával őket Berlinbe októberben. Seal erre nemet mondott, pedig a négy gyerek közül a legidősebb (16 éves) azt állítja, hogy valamennyi testvér szívesebben menne, mint hogy édesanyja nélkül maradjon két hónapra. Mindez a bíróságra benyújtott dokumentumokból derül ki, amiknek a Daily Mail egy másolatát is publikálta. Klum az iratban úgy nyilatkozik, hogy Seal „a legjobb esetben is legfeljebb szórványosan” tartja a kapcsolatot gyerekeivel, ezért nem érti, miért ellenzi most az utazást.

A dokumentumok szerint Klum megpróbált tárgyalni volt férjével. A gyerekek váltakozva töltik az ünnepeket hol az egyik szülőnél, hol a másiknál, és a most következő karácsonyi szezonban az anyánál lettek volna. Klum azt mondta, felajánlotta Sealnek, hogy a gyerekek legyenek idén megint nála, mármint az édesapánál, ha az októbert-novembert Németországban tölthetik az anyjukkal.

Az 57 éves zenész azonban ezt az ajánlatot sem fogadta el, ezért fordult Klum a bírósághoz. Seal azzal érvel, hogy a koronavírus miatt nem szeretné, hogy a gyerekei egy másik országba utazzanak, ami persze érthető, de közben meg tény az is, hogy jelenleg sokkal durvább a járványhelyzet az USA-ban, mint Németországban. A tárgyalás augusztus 28-án lesz Los Angelesben.

(A fenti borítófotó 2017. május 1-én készült az America's Got Talent című műsor eseményén.)