Az idei nyár a megszokottnál is hamarabb telt el. A legszebb évszak elmúlását a celebnők is érezhetik, ugyanis amíg tehetik, ezerrel posztolják bikinis, vagy éppen bikinitlen fotóikat.

Vágjunk hát a közepébe Emily Ratajkowskival, aki a 2000-es évek slágerével, akkoriban még ribancrendszámként emlegetett, deréktájon elhelyezett (kamu)tetoválással pózolt a kamerának. A modellre alapjáraton sem jellemző a szégyenlősség, de a szóban forgó kép talán a legmerészebb, amit valaha magáról posztolt.

Demi Rose magához képest egészen visszafogott volt. Ugyan a melleit kirakatba tette, ezúttal inkább a kedves mosolya került a fókuszba.

Kylie Jenner a minap fel is volt öltözve, meg nem is. Buggyos nadrágot viselt melltartóval és egy kardigánnal, a szettet pedig egy csillogó csípődísszel dobta fel.

Megyeri Csilla a nyár első, és elmondása szerint talán utolsó bikinis fotóját posztolta magáról. Követői mindenesetre biztosították afelől, hogy remek formában van, és nincs oka visszafognia a dögös tartalmak megosztását.

Lady Gaga szokatlan módon szintén fürdőruhás fotót tett közzé, amin mosolyogva üdvözli rajongóit kiskutyája társaságában.

A borozgató Kate Hudson sem adta alább, és egy sor képet tett közzé magáról, amelyeknek egyikén sem viselt melltartót.