Pintér Adrienn és párja, Máté a napokban fogadtak örök hűséget egymásnak. Az eredeti terveik a koronavírus miatt végül máshogy valósultak meg, de így is szépen ünnepeltek.

A műsorvezető a Blikk nek mesélt arról, hogyan zajlott a nagy nap. A polgári esküvőt tartották meg előbb, egy-egy tanúval, a templomi szertartást azonban a családdal és a barátokkal szerették volna átélni. A vírus miatt jóval kevesebb meghívott tudott csak jelen lenni, hiányzott például Ada nagymamája, és a vőlegény nagyszülei is.

Nem volt semmi túltolva, túldíszítve, az egész egyszerű volt, ahogy a ruhám is. Persze betartottunk hagyományokat, a gyűrűket a templomba például a fiaim hozták be és a bulin volt menyasszonytánc is, de nem volt klasszikus esküvőnk, sokkal lazább volt, pont olyan, ahogy mi akartuk

– mondta Pintér Adrienn, hozzátéve, hogy a templomban maszkokat is osztogattak a vendégek számára.

Az esküvő egyébként Budapesten volt, a pár ugyanis fontosnak találta, hogy Magyarországon keljenek egybe, még akkor is, ha már egy ideje Németországban laknak. Ami a nászutat illeti, a körülmények miatt egyelőre nem tervezték meg a mézeshetek helyét és idejét, de nem zárkóznak el tőle a jövőben. (A műsorvezető nemrég arról is beszélt, hogy szeretnének gyermeket párjával, dacára annak, hogy akár az életébe is kerülhet egy újabb terhesség.)

A műsorvezető azóta több Instagram-posztot is szentelt az eseményeknek; itt van a klasszik ifjúházas-sorozat, itt van néhány gépi fotó, ez pedig az esküvői film trailere.