A Grace Klinika egyik főszereplőjéről, Ellen Pompeóról elég régen, már több mint két éve írtunk, úgyhogy legfőbb ideje, hogy visszatérjen a Velvetre. A most 50 éves színésznő több mint másfél évtizedig szerepelt a kórházas sorozatban, az évek alatt pedig kicsit megváltozott a külseje, az idő vele sem kivételezett. A színésznő Dax Shepard Armchair Expert c. podcastjában beszélt arról, milyen érzés volt visszanéznie magát, és nyomon követnie, hogyan tűnik fel egyre több ránc az arcán, szemlézte a beszélgetést a Just Jared.

Nagyon jól nyomon követhető a változás a külsőmön, mivel ugyanabban a ruhában játszottam ugyanazt a karaktert. Szóval ahogy láttam magam öregedni, hát az elég szar volt.

Pompeo a sorozat indulásakor 33 éves volt, és nemrég már az 50. születésnapját ünnepelte. Szóba került a sorozatból való távozása is. 

Nem akarok úgy járni, mint a gyümölcs, ami megrohad a fán. Egyértelműen az a célom, hogy inkább korábban szálljak ki - amikor a műsor még mindig csúcs - mint később. Nem próbálok örökké benne maradni. Ez kizárt. Ha már nem esik jól ott lennem, és nem érzem hálásnak a munkát, semmi keresnivalóm ott.