Brad Pitt azóta nem volt együtt senkivel (a közvélemény számára is egyértelműen), hogy szakítottak Angelina Jolie-val, de most több lap is arról ír, hogy újra szerelmes valakibe, az érzése pedig viszonzott. (Frissítés: a Page Sixnek meg is erősítették)

Az illető Nicole Poturalski, akiről a nevén kívül azt lehet tudni, hogy német modell. Öt nyelven beszél, kifutón is dolgozott (a PerezHilton azt írja, Vivienne Westwood egyik kedvence), fotói megjelentek az Elle, a Cosmopolitan és a Marie Claire címlapján. A Daily Mail értesülései szerint részt vett egy cápákat támogató alapítvány létrehozásában. Családi életéről tudható, hogy van egy fia, Emil. Ő maga 27 éves.

Pittet és Poturalskit a mindenféle bulvárlapoknak nyilatkozó szemtanúk a Le Bourget repülőtéren látták csókolózni. Állítólag Pitt nagyon kedves és figyelmes volt a nővel, hát még szép.

Perez Hilton hosszas bányászat után előtúrt néhány Instagram-bejegyzést, ami alapján elmondható, hogy már az év elején jelezte, van valakije, akit szeret, és akivel sok időt tölt, de nem nevesítette az illetőt. Találomra belekattintottam néhány posztba, ez alapján látszik, hogy járt Los Angelesben, ahol Pitt lakik, de sokszor posztolt képeket olyan helyekről, amiket nem jelölt meg konkrétan, csak olyanokat írt mellé, hogy „egy békés helyen” van éppen.

De ne aggódjanak, nem lenne 27 éves és modell, ha nem lennének szexizős posztjai is. Íme.

 Amint a kapcsolatuk tényét megerősítik, természetesen frissíteni fogom ezt a posztot is. Addig is itt egy tény: ez a nő legutóbbi címlapja.

A címlapkép pedig innen volt.

Ha gondolatuk támadt a poszttal kapcsolatban, itt alant meg lehet beszélni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Brad Pitt tényleg becsajozott

A barátnője Nicole Poturalski modell, állítólag Franciaországban nyilvánosan csókolóztak is. Lássuk, ki ő!

5 · Aug 27, 2020 06:52am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments