Daisy Dove Bloom

– így hívják Katy Perry és Orlando Bloom lányát, első közös gyereküket. A hírt a pár osztotta meg az UNICEF-fel augusztus 26-án (mindketten a gyermekvédelmi világszervezet jótékonysági nagykövetei). Az ügy minden érintettje jól van.

Az énekesnő és a színész a közleményükben azt írták,

lebegünk a szeretettől és annak csodájától, hogy a lányunk biztonságosan és egészségesen megérkezett. De tudjuk, hogy szerencsések vagyunk, és nem mindenkinek jut olyan békés szülésélmény, mint nekünk. Világszerte tapasztalják közösségek, hogy túl kevesen dolgoznak az egészségügyben, és tizenegy másodpercenként meghal egy terhes nő vagy újszülött, többségében olyan okokból, amiket meg lehetett volna előzni. A COVID-19 megjelenése óta még több újszülött van életveszélyben, mert csökkent a víz, szappan, oltások és betegségmegelőző gyógyszerek hozzáférhetősége. Egy újszülött szüleiként a szívünk szakad meg, és jobban együttérzünk a nehéz sorsú szülőkkel, mint valaha.

Lányuk nevében, az UNICEF részére indítottak is egy gyűjtőoldalt. Ők egyébként DDB-nek említik a gyereket, de megérdemli, hogy lefordítsák a szép nevét: Daisy Dove Bloom magyarul körülbelül Virágos Százszorszép Galamb lenne.