Bár legfrissebb Insta-képén is jól látszik Adele testalkata, ezúttal nem súlyvesztesége miatt beszélnek/cikkeznek róla. Az énekesnő az idén elmaradt Notting Hill-i karnevál apropóján posztolt közösségi oldalára, egy feltehetően tavalyi képet használva

Mennyire boldog lett volna az idei Notting Hill karnevál a szeretett Londonomban! 

Az E! Online szúrta ki, hogy az első pillantásra ártatlannak tűnő fotóval Adele-nak mégis sikerült sokakat magára haragítania. Az őt kritizálóknak valószínűleg az nem tetszhetett, hogy az énekesnő  jamaicai zászlót mintázó melltartót visel és a bantu népcsoportra jellemző fonatokba fűzte a haját. 

Ha azt hitted, 2020 ennél már nem lehet bizarrabb, Adele bantu hajfonatával és a bantu kultúra kisajátításával azzá tette, pedig senki nem kérte tőle, hogy így viselkedjen. Ezután hivatalosan is kijelenthető, hogy a popipar összes női előadója problematikus. Rossz ezt látni. 

Kis segítség a probléma megértéséhez: a '60-as évektől megrendezett  Notting Hill-i karnevál Anglia Karib-térségéből származó lakosainak kultúrája előtt tiszteleg, és azért rendezik meg éppen Notting Hillben, mert itt élnek a népcsoportból a legtöbben Londonon belül. Az énekesnő a korábbi években rendszeresen részt vett a kétnapos eseményen. 

Persze a fenti felszólaló mellett vannak jócskán olyan kommentelők is, akik szerint Adele viselkedésével nincs semmi gond, számukra egyértelmű, hogy az énekesnő csak tisztelegni akar a Karib-térség kultúrája előtt. Volt, aki konkrétan említette, hogy az énekesnő ezen a főleg karibiak által lakott környéken nőtt fel, nincs itt semmi látnivaló.