Mai instás összefoglalónk első alanya a terhes Radics Gigi, aki felháborítónak tartotta, hogy két anyuka ismerőse bejegyzése alatt is rosszindulatú kommenteket olvasott, melyek azt sugallták, ha egy nő már szült, nem lehet büszke a testére, és nem öltözködhet úgy, hogy nőiességét hangsúlyozza. Pedig az, hogy valaki anyuka, még nem jelenti azt, hogy már a nyugdíjra készül, írta Radics.

Szeretném jelezni ennek a pár torzan gondolkozó embernek, azzal, hogy valaki anyaságot vállal, még nem azt jelenti azt, hogy készülhet a nyugdíjas éveire.

Az énekesnő már alig várja, hogy szülés után visszanyerje az alakját, ígéri, szexin, nőiesen fog öltözködni.

Én amint visszanyertem az alakomat szülés után ugyanúgy nőiesen, szexin előnyös részeimet kiemelve fogok öltözködni és ha ez valakinek nem tetszik? Hát sajnálom... 

És ha már a külsőről van szó, Megyeri Csilla (ismét) büszkén mutogatta, ha nem is saját, hanem párja testét (a férfi jóváhagyásával), aki kitartó munkával kockásra varázsolta a hasát. Az influenszer párja május óta 22 kilótól szabadult meg.

Kulcsár Edina bezzeg egy kis trükkhöz folyamodott, hogy előnyösebb képet készítsen magáról, de legalább lelkiismeretesen bevallotta, hogy az alábbi fotó kedvéért nemcsak a hasát húzta be, a tükröt is megdöntötte, hogy karcsúbbnak tűnjön. 

Király Linda pedig, akinek fellépései miatt nincs túl sok ideje edzőterembe járni, úgy oldja meg a testmozgást, hogy ráterül egy Power Plate-re. 

Mai Insta-hírösszefoglalónkat egy kicsit már régebbi, de ettől még figyelmet érdemlő meztelen képpel zárjuk, csakhogy most nem egy hölgyet, hanem egy urat mutatunk: Szabados Ágnes tévébemondó exe, a modell Peleskey Bence pózolt pucéran egy fotósorozat kedvéért.